ÅPENT HUS

Postet av Adam og Eva akademiet den 28. Okt 2019


Onsdag 30.oktober kl.15.00 inviterer Adam og Eva Skolen  til ÅPENT HUS!


Er du nysgjerrig på hvilke muligheter en frisørutdannelse kan gi deg, eller ønsker du å få egenbehandling og tips til ditt hår? Da ønsker vi DEG velkommen! Arrangementet er GRATIS og ta gjerne med deg en venn om ønskelig.

PROGRAM FOR DAGEN:
Kl.15.00 – 17.30
- Våre elever tilbyr gratis egenpleie. Du kan velge: kur m/hodebunnsmassasje, farging av vipper og bryn og lett styling.
- Redken og Matrix er tilgjengelig på stands for å gi deg tips og masse inspirasjon

Kl.15.30, 16.30 og 17.30
- Informasjon og omvisning av Adam og Eva Skolen m/rådgiver.


Har du spørsmål ta gjerne kontakt med oss på mail: skolen@adamogeva.no eller tlf: 23135090.

Se vårt facebook event her!


Vi gleder oss til DU kommer!:) Velkommen.



Klipp med mening

Postet av Adam og Eva akademiet den 2. Okt 2019


Adam og Eva er stolte av å kunne bidra til årets TV - aksjon, som går til CAREs arbeid for å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. 



Klipp med mening

Alle våre lærlinger i Adam og Eva gruppen deltar på lærlingskole hver tirsdag som holdes på Adam og Eva Skole og Akademi. Tirsdag 15. oktober blir kvelden gjort om til "klipp med mening" og alle våre 60stk lærlinger vil denne kvelden gjøre behandlinger til inntekt for årets TV - aksjon.


Nå er det hennes tur

TV-aksjonen skal gi kvinner mulighet til å tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt. Kvinner og barn rammes hardest av fattigdom, og kvinner har ikke de samme mulighetene og rettighetene som menn. I utviklingsland er kun én av ti landeiere kvinner, og 104 land har lover som forbyr kvinner å ta enkelte jobber. Med årets TV-aksjon skal vi gjøre noe med dette, slik at kvinner får mulighet til å skape et bedre liv for seg selv og sin familie.

CARE skal gi minst 400 000 kvinner mulighet til å starte egen bedrift, få egen inntekt, starte egne spare- og lånegrupper, og få en stemme i politikken og i lokalsamfunnet. Når vi gir kvinner disse mulighetene gir det ringvirkninger for 1,5 millioner mennesker i noen av verdens fattigste land. Kvinner gir tilbake til familien og lokalsamfunnet. Likestilling er ikke bare viktig for kvinnen selv, men også for å redusere fattigdom lokalt og nasjonalt.

TV-aksjonsmidlene går til CAREs arbeid i ni land: Niger, Mali, Den demokratiske republikken Kongo, Burundi, Rwanda, Myanmar, Afghanistan, Jordan og Palestina. 

Årets TV - aksjon går av stabelen søndag 20. oktober.

Les mer om TV-aksjonen og «Klipp med mening» på www.blimed.no

Du kan også hjelpe til å bidra her!