Beskytt håret i sommersolen

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 14. Jun 2017

God onsdag!

Selv om det går litt i rykk og napp, så er det faktisk sommer nå!
Enten om planene er å dra til varmere strøk i ferien eller være hjemme i Norge trenger håret litt ekstra beskyttelse og pleie siden solen skinner sterkere.
Her på Aker brygge har vi sverget til solserien fra Kèrastase, som har fargebeskyttende ingredienser, samt UV-filter som beskytter mot strålene fra sola, slik at du unngår at håret blir tørt og skadet i sommervarmen.

Med både shampo, kur, olje og cc-krem i serien kan du enkelt beskytte håret ditt med de produktene som passer best for deg og dine hår-rutiner!

//Hanne


0 Kommentar

Kèrastase's nye fargeserie

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 2. Jun 2017

God lørdag!

Vi ha nå fått inn den nye fargeserien til Kèrastase som er spesielt utviklet for farget og stripet hår, og med lysreflekterende pleie forvandler serien hvert enkelt hårfiber og gir en fantastisk glans! I tillegg kommer også en olje som er super å bruke til hverdags, men også om du skal til varmerestrøk er den perfekt til beskyttelse for klor- og saltvann, samt den sterke solen!De har også kommet med hele 4 pigmenter som fungerer som korrigeringsfarger! Disse blandes enkelt i tilhørende kur for å forsterke varme farger i håret, eller bevare og kjøle ned blondfarger og brunfarger, altså et mye sunnere alternativ til lillashampoo! Disse kommer i rød, kobber, grønn og blå.

Bilder tatt fra @Kèrastase på instagram

Kom innom salongen vår for en god handel, eller spør oss om tester av serien neste gang du skal til frisøren!

//Hanne0 Kommentar

The Science of TEN

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 31. Mai 2017

Med ti av verdens mest luksuriøse ingredienser gjør TEN-serien til Alterna underverker med håret ditt! Produktene er laget med en avansert og effektiv formula for å gi dramatiske resultater og ekstraordinært hår.
Produktene passer for alle hårtyper, er sulfatfrie, fargebevarende, balanserende og næringsrike for håret - Alterna oppfyller målet med å skape produkter med resultater!

Hos oss på Aker brygge får du nå et supert tilbud på disse produktene, når du kjøper shampo og balsam fra TEN får du nemlig med kuren i samme serie på kjøpet, som har en verdi av 788,-!!


Produktene inneholder fargebevarende ingredienser, Caviar's aldringskontroll og ekstrakter fra arabisk kvae med aromatisk duft, afrikansk kakaotre, bulgarsk primrose, marrokansk såpetre, oljer fra hvitt trøffeltre, druefrø, solblom og hyaluronsyre, så her har de virkelig plukket ut litt av hvert for å få frem det beste i håret!

I en supersøt innpakning får du nå disse i salongen, perfekt som en gave til noen du er glad i før sommeren med klor og saltvann til å slite på og tørke ut håret!

//Hanne


0 Kommentar

Ut på reisefot?

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 24. Mai 2017

Skal du ut å reise, eller bare vil få med deg en super deal? Til kun 159,- får du nå L’Oréal Professionnel's favoritt, nemlig hårsprayen Infinium i reisestørrelse når du kjøper samme hårspray i orginal størrelse!


I et unikt tospann har L’Oréal samarbeidet med den franske motedesigneren Vanessa Bruno; kjent for sitt tidløse, feminine design og sofistikerte detaljer med naturlige farger. Hennes design er inspirert av den urbane og uavhengige kvinnen, men også den mer drømmende kvinnen. Siden oppstarten i 1996 har merkevaren Vanessa Bruno vokst til å bli et internasjonalt high-fashion designer brand.

Tilbudet varer til salongen går tom, så her lønner det seg å være raskt ute med å få med seg en liten redning i vesken!

// Hanne


0 Kommentar

Gratulerer til Jeanette!

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 23. Mai 2017

God tirsdag!

Forrige uke bestod vår kjære Jeanette alle testene til Adam og Evas internopplæring for ferdigutdannede frisører, og i går var det duket for internvisning her på salongen!

Med fem modeller har Jeanette gjort en kjempefin og inspirerende visning som passer bra til årstiden vi er inne i nå, nemlig sommer med temaet "beach look".Under temaet har hun lagt fokus på tekstur, duse farger og at det skal være et naturlig og avslappet resultat på modellene.Resten av uken vil vi legge ut bilder med en nærmere titt på modellene på vår instagramkonto @adamogevaakerbrygge, stikk innom hvis du er nysgjerrig på noe av det Jeanette har gjort, og følg oss gjerne for flere oppdateringer fra vår hverdag!

// Hanne, Adam og Eva Aker Brygge


0 Kommentar

VIP Opening, Ling Ling

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 11. Apr 2017

Forrige fredag hadde den kinesiske luksus-kjeden Hakkasan VIP-åpning av sin nye restaurant her på brygga, og vi var så heldige å stå for stylingen på kjendisene som skulle bli med, og Max Factor kom til salongen og stod for sminken!
Ling Ling ligger der gamle Onda var, og har jo en helt fantastisk beliggenhet! Dette er Hakkasan's første restaurant i Skandinavia, og fra tidligere har de restauranter i 11 andre byer, blant annet London, New York, og Dubai.

Her har dere to små smakebiter på kvelden!


//Hanne


0 Kommentar

Vil DU være modell?

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 16. Mar 2017

God torsdag!

Vi er flere her på Aker brygge som trenger modeller til forskjellige klipp og farginger. Sjekk ut hva vi trenger modell til fremover, og hvis dette er noe DU kan tenke deg å bli med på, blir vi superglade om du ringer oss eller stikker innom salongen og legger igjen kontaktinfo!

Vi trenger modeller til:
Kort gradering, herreklipp, går gradvis fra helt kort i nakken til lengre oppover bakhodet, med valgfri topp.Økende lengder passer perfekt til de som vil ha litt mer bevegelse i håret eller tynnere lengder, passer perfekt på lengder fra skulderbladene og ned.Helform bob/«noraklipp» hvor at håret klippes rett over skuldrene.Gradert bob en bob med gradering i nakken for å smale inn og runde av nakken.


Maskinklipp det samme som kort gradering med gradvis lenger håroppover, bare gjort med maskin i stedet for saks.


Strukturomforming
bedre kjent som permanent med mulighet for store eller små krøller/bølger.


Oppsett kreves ganske langt hår, helst ca skulderbladene.Farge ettervekst/helfarge gjelder KUN farge, ikke bleking/striping. Ved helfarge må man gå 2 toner mørkere eller lysere, ved ettervekst må man matche den tidligere fargen.


Fargedesign må ha minimum 3 forskjellige farger i håret, passer for å fremheve/smale inn elementer. Her kan du være med å bestemme en del selv, så dette blir du enig med din frisør om!


Disconnection klipp med lenger topp, kan være kort gradering i nakke med minimum 2 cm lenger på toppen.Ring oss på 22 83 66 08 eller stikk innom salongen dersom dette er noe for deg!

//Hanne


0 Kommentar

Short hair - don't care!

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 13. Mar 2017

Ny uke, nye muligheter!

Hva med å teste ut en ny klipp? Er det en ting vi virkelig digger, så er det jenter som tør å gå utenfor komfort-sonen med håret, som for eksempel å gå fra typisk jentete langt hår, og over til kort! De best likte forbildene når det gjelder korte dameklipper her er Ginnifer Goodwin, Ruby Rose og Emma Watson. Elsker looken de kjører med kort hår, og de får frem veldig fine trekk i fjeset ved å ikke ha et langt hår å gjemme noe bak, selv om de er ganske forskjellige personer med hver sine personligheter og preg.

the Baby bob

Ginnifer og Emma har ganske feminine og "damete" klipper med den type styling, mens Ruby skiller seg litt mer ut med å ha en røffere stil til klippen. Passer perfekt som første "korte" klippen dersom man ønsker å kunne venne seg til den nye looken eller eventuelt spare ut.

the Perfect pixie.

Igjen skiller Ruby seg litt ut med en mer tøff og rockete stil og styling på klippen, men er absolutt smashing på alle tre.

Det finnes såklart kortere og lengre varianter av alle hårklipper, men dette er vårens favoritter her i "gården"!

//Hanne

Bilder funnet på pinterest


0 Kommentar

Kampanje!

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 10. Mar 2017

God fredag, alle sammen!

Vi har nå en kampanje med vår veganske og sulfatfrie serie Pureolgy, hvor du får stylingkremen Pure Volume med på kjøpet dersom du kjøper en sjampo og balsam! Stylingkremen føles ikke tung på håret, beskytter mot varme, ivaretar fargen og man unngår statisk og "frizzy" hår.

Den koster orginalt 329,- så her er det mye å spare på å ta med seg en ny serie hjem! Kom innom salongen og se vårt store utvalg av Pureology eller be om å få teste produktene når du har time hos oss.
For timebestilling kan du ringe oss på 22 83 66 08, bestille på vår hjemmeside eller komme innom salongen.

//Hanne


0 Kommentar

Sjekk ut Kèrastases nye organiske serie!

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 2. Mar 2017

God torsdag!

Nå har vi endelig fått inn den nye serien Aura Botanica fra Kèrastase, hvor hele 97% av innholdet (og alt annet ved denne serien) er organisk!


Innholdet består av effektive ingredienser som gir en lett følelse, gir liv og glød til håret, og er ansvarlig transportert og hentet.
Aura Botanica foredler naturen inn i en luksuriøs opplevelse med håndplukket og -presset samoansk kokos- og marokkansk arganolje, og er såklart helt uten silikoner, sulfater, og parabener!

Personlig elsker jeg hele konseptet og utseendet til serien, og gleder jeg meg veldig til å teste ut de nye produktene!


//Hanne


0 Kommentar

Har du skjegg?

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 27. Feb 2017

God mandag! Vi starter uken med et kjapt og enkelt tips til alle gutter og menn.

Selv om mange ikke tror det, så trenger også skjegget og barten pleie! For å unngå tørt skjegg og flassete hud under, anbefaler vi å bruke skjeggolje. Den fukter både hårene og huden, og du unngår stritt og kløende skjegg.


Her på salongen selger vi oljen til The Barber, som passer perfekt til både skjegg og bart. Alt du trenger å gjøre er å ta noen dråper i hendene og fordel oljen godt inn i hårene hele veien fra huden og hele veien ut i skjegget. Mengde varierer såklart etter tykkelse og lengde på skjegget. For å fordele den best mulig kan det være lettere i litt fuktig skjegg, så påfør gjerne etter en dusj.

Ha en fin kveld videre!

//Hanne


0 Kommentar

Favoritter til nordisk hår

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 23. Feb 2017

God torsdag!

Nå som været er så skiftende kan det være greit med produkter som kan hjelpe oss på veien. Været er skiftende mellom 5 varmegrader og sol, til 5 kulde og vind. Dette gjør at håret den ene dagen kan det være tørt og elektrisk, og den neste er det fett.

Etter en stund i salongen har vi fått testet ut litt forskjellige produkter, og etter anbefalinger fra de andre frisørene virker Caviar til å kunne bli vårt nye favorittmerke! Alle produktene er fri for parabener, sulfat, gluten og syntetiske farger, noe som kan være veldig betryggende for mange.RAPID REPAIR SPRAY - er en vitaminrik finishspray med UV-beskyttelse som tilfører liv, glans og fuktighet til håret. Rapid repair spray er et leav-in treatment med stylingeffekt for tørt og skadet hår, og kan brukes gjennom hele dagen.


FULL-BODY VOLUME CRÈME - denne kremen gjør det enkelt for deg og stylet håret ditt som du vil, med fantastisk volume. Denne styling kremen gir en boost til råttene i håret ditt, og gir langvarig volume med medium hold og en naturlig finish!


BLOWOUT CRÈME - lag en slank, glatt finish til din stil med denne Blowout Crème. Den fuktighetgivende formelen gir glans og glød til ditt utseende. Frizz elimineres og tørketiden blir redusert. Denne beskytter også håret ditt mot varmeskader.


CC CREAM - bidrar til å gi deg hår som er mykt å ta på og virkelig føles som om et er så bra som det kan få blitt. CC Cream er et mirakuløst leav in-produkt som gir deg 10 fordeler i bare ett enkelt trinn. Det gir eksperthjelp med fuktighet, glans, glatthet, mykhet, UV-beskyttelse, håndterbarhet, styrke, anti-brudd, varmebeskyttelse og hold, denne kremen brukes alene eller under andre stylingprodukter.


//Team Brygga


0 Kommentar

Ønsker Hanne velkommen, vår nye lærling!

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 16. Feb 2017

Hanne gikk ut av Adam og Eva skolen i januar 2017 og har nå begynt hos oss!

Vi gleder oss til å se din utvikling.Hanne er Junior 1, og tar 270,- for klipp og 50% på alle fargbehandlinger.

For å booke time hos Hanne kan du ringe salongen på 22 83 66 08


//Camilla


0 Kommentar

Wedding inspiration

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 2. Feb 2017

I anledning Bryllupsmessen ønsker vi her på Aker Brygge og komme med litt inspirasjon til hår dekorasjoner!//Team Brygga


0 Kommentar

Powered by: Bloc