Vil DU være modell?

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 16. Mar 2017

God torsdag!

Vi er flere her på Aker brygge som trenger modeller til forskjellige klipp og farginger. Sjekk ut hva vi trenger modell til fremover, og hvis dette er noe DU kan tenke deg å bli med på, blir vi superglade om du ringer oss eller stikker innom salongen og legger igjen kontaktinfo!

Vi trenger modeller til:
Kort gradering, herreklipp, går gradvis fra helt kort i nakken til lengre oppover bakhodet, med valgfri topp.Økende lengder passer perfekt til de som vil ha litt mer bevegelse i håret eller tynnere lengder, passer perfekt på lengder fra skulderbladene og ned.Helform bob/«noraklipp» hvor at håret klippes rett over skuldrene.Gradert bob en bob med gradering i nakken for å smale inn og runde av nakken.


Maskinklipp det samme som kort gradering med gradvis lenger håroppover, bare gjort med maskin i stedet for saks.


Strukturomforming
bedre kjent som permanent med mulighet for store eller små krøller/bølger.


Oppsett kreves ganske langt hår, helst ca skulderbladene.Farge ettervekst/helfarge gjelder KUN farge, ikke bleking/striping. Ved helfarge må man gå 2 toner mørkere eller lysere, ved ettervekst må man matche den tidligere fargen.


Fargedesign må ha minimum 3 forskjellige farger i håret, passer for å fremheve/smale inn elementer. Her kan du være med å bestemme en del selv, så dette blir du enig med din frisør om!


Disconnection klipp med lenger topp, kan være kort gradering i nakke med minimum 2 cm lenger på toppen.Ring oss på 22 83 66 08 eller stikk innom salongen dersom dette er noe for deg!

//HanneShort hair - don't care!

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 13. Mar 2017

Ny uke, nye muligheter!

Hva med å teste ut en ny klipp? Er det en ting vi virkelig digger, så er det jenter som tør å gå utenfor komfort-sonen med håret, som for eksempel å gå fra typisk jentete langt hår, og over til kort! De best likte forbildene når det gjelder korte dameklipper her er Ginnifer Goodwin, Ruby Rose og Emma Watson. Elsker looken de kjører med kort hår, og de får frem veldig fine trekk i fjeset ved å ikke ha et langt hår å gjemme noe bak, selv om de er ganske forskjellige personer med hver sine personligheter og preg.

the Baby bob

Ginnifer og Emma har ganske feminine og "damete" klipper med den type styling, mens Ruby skiller seg litt mer ut med å ha en røffere stil til klippen. Passer perfekt som første "korte" klippen dersom man ønsker å kunne venne seg til den nye looken eller eventuelt spare ut.

the Perfect pixie.

Igjen skiller Ruby seg litt ut med en mer tøff og rockete stil og styling på klippen, men er absolutt smashing på alle tre.

Det finnes såklart kortere og lengre varianter av alle hårklipper, men dette er vårens favoritter her i "gården"!

//Hanne

Bilder funnet på pinterestKampanje!

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 10. Mar 2017

God fredag, alle sammen!

Vi har nå en kampanje med vår veganske og sulfatfrie serie Pureolgy, hvor du får stylingkremen Pure Volume med på kjøpet dersom du kjøper en sjampo og balsam! Stylingkremen føles ikke tung på håret, beskytter mot varme, ivaretar fargen og man unngår statisk og "frizzy" hår.

Den koster orginalt 329,- så her er det mye å spare på å ta med seg en ny serie hjem! Kom innom salongen og se vårt store utvalg av Pureology eller be om å få teste produktene når du har time hos oss.
For timebestilling kan du ringe oss på 22 83 66 08, bestille på vår hjemmeside eller komme innom salongen.

//HanneSjekk ut Kèrastases nye organiske serie!

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 2. Mar 2017

God torsdag!

Nå har vi endelig fått inn den nye serien Aura Botanica fra Kèrastase, hvor hele 97% av innholdet (og alt annet ved denne serien) er organisk!


Innholdet består av effektive ingredienser som gir en lett følelse, gir liv og glød til håret, og er ansvarlig transportert og hentet.
Aura Botanica foredler naturen inn i en luksuriøs opplevelse med håndplukket og -presset samoansk kokos- og marokkansk arganolje, og er såklart helt uten silikoner, sulfater, og parabener!

Personlig elsker jeg hele konseptet og utseendet til serien, og gleder jeg meg veldig til å teste ut de nye produktene!


//HannePowered by: Bloc