Beskytt håret i sommersolen

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 14. Jun 2017

God onsdag!

Selv om det går litt i rykk og napp, så er det faktisk sommer nå!
Enten om planene er å dra til varmere strøk i ferien eller være hjemme i Norge trenger håret litt ekstra beskyttelse og pleie siden solen skinner sterkere.
Her på Aker brygge har vi sverget til solserien fra Kèrastase, som har fargebeskyttende ingredienser, samt UV-filter som beskytter mot strålene fra sola, slik at du unngår at håret blir tørt og skadet i sommervarmen.

Med både shampo, kur, olje og cc-krem i serien kan du enkelt beskytte håret ditt med de produktene som passer best for deg og dine hår-rutiner!

//HanneKèrastase's nye fargeserie

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 2. Jun 2017

God lørdag!

Vi ha nå fått inn den nye fargeserien til Kèrastase som er spesielt utviklet for farget og stripet hår, og med lysreflekterende pleie forvandler serien hvert enkelt hårfiber og gir en fantastisk glans! I tillegg kommer også en olje som er super å bruke til hverdags, men også om du skal til varmerestrøk er den perfekt til beskyttelse for klor- og saltvann, samt den sterke solen!De har også kommet med hele 4 pigmenter som fungerer som korrigeringsfarger! Disse blandes enkelt i tilhørende kur for å forsterke varme farger i håret, eller bevare og kjøle ned blondfarger og brunfarger, altså et mye sunnere alternativ til lillashampoo! Disse kommer i rød, kobber, grønn og blå.

Bilder tatt fra @Kèrastase på instagram

Kom innom salongen vår for en god handel, eller spør oss om tester av serien neste gang du skal til frisøren!

//Hanne
Powered by: Bloc