Første stripe og folie kunde

Postet av Camilla den 10. Nov 2015

I dag har jeg hatt min første stripe og folie kunde. Jeg har tidligere aldri gjort folie striper så det var veldig spennende!! Resultatet ble utrolig fint og jevnt. Både kunden og jeg ble utrolig fornøyd med resultatet!


Her er før og etter bilde!
Ser frem til ny kunde i morgen. Husk å bestille time om du ønsker å friske opp håret før jul!

CAMILLA



Kunde periode

Postet av Camilla den 5. Nov 2015

Hei!!

Nå starter vi vår kundeperiode. (10 november - 4 desember) Da kan du komme på skolen og freshe deg opp for vinteren. Om du ønsker dette kan du ringe og bestille time her: 23 13 50 90
Vi gjør alle behandlinger til en billigere pris - så bestill en time da vel!!

Håper vi sees.


(Bilde lånt fra pinterest)


CAMILLA



Hair color INSPO

Postet av Camilla den 5. Nov 2015

✮ℓíηźєу✮:

Tips for Choosing the Right Hair Color for Your Skin Tone:

Strawberry blonde ombre:

∆∆Follow us on instagram∆∆ @dear_blackbird_boutique www.dearblackbirdboutique.com.au:

(Bilder lånt fra Pintrest)


CAMILLA



Utplassering - KUTT Grünerløkka

Postet av Camilla den 5. Nov 2015

Da var utplasseringen hos KUTT Grünerløkka straks omme, dessverre...

Jeg har vært utplassert hos KUTT Grünerløkka nå i to uker og det har vært en utrolig spennende reise! Det har vært kjempe lærerikt å kunne se hvordan det er å være i salong. Jeg har vært super heldig som har fått vært utplassert her. Dette var stedet jeg hadde drømt om å kunne få komme til - så en drøm som gikk i oppfyllelse! Det er en fantastisk salong med fantastiske mennesker. Alle de ansatte sprer glede og er super hyggelige. Jeg har lært mange nye ting ved bare å observere, men også det å føle seg som en del av salongen i en liten periode. Det har vært kjempe gøy å kunne få lov til å hjelpe til i salongen med tings som trengte å bli gjort. Det har virkelig vært to veldig lærerike uker.

Så - tusen tusen takk for meg, KUTT! Det har vært utrolig koselig å bli kjent med dere alle sammen :)



(Bilde lånt fra Google)


CAMILLA



Frustrasjon er normalt

Postet av Camilla den 22. Sep 2015


Det er dager hvor jeg blir så frustrert at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. I går var første dagen med ny klipp, like lengder - økende lengder - gradering. Jeg måtte starte på nytt 6 ganger. Jeg skjønte hva jeg gjorde feil, men fikk det bare ikke til. Da læreren kom for 7 gang og fortalte meg at jeg måtte begynne på nytt (igjen), knakk jeg sammen. Jeg var så frustrert at jeg ikke klarte å holde det inne. Læreren min tok meg med ut av klasserommet slik at jeg fikk slappet litt av og fikk svar på alt jeg lurte på. Plutselig gikk alt opp for meg med utrolig god hjelp fra en super lærer!

Når jeg i dag endelig hadde kommet gjennom klippen min en gang spurte jeg læreren om jeg fikk lov til å gå igjennom klippen en gang til før føn, men da fikk jeg beskjed om at dette ikke var nødvendig. Dette fordi jeg hadde gjort det så utrolig bra, jeg var en av de beste i klassen.

Å få en beskjed som dette fikk meg til å få tårer i øynene. Det å gå fra å føle at man ikke klarer klippen overhodet til å være en av de beste i klassen må være noe av det beste man kan få høre.

Ser frem til en spennende dag med test i morgen! Krysser fingrene for at det går like bra som i dag!


Purple-pixie-hair.jpg


CAMILLA



Hvor blir dagene av?

Postet av Camilla den 17. Sep 2015

Jeg tar meg selv i å tenke to ganger på hvilken dag det er. Tiden går så ufattelig fort, jeg skjønner det ikke.. Hver dag tenker jeg "jeg blogger i morgen", men det går alltid i glemme boksen. Jeg skal bli flinkere, lover. STAY TUNED

Om jeg skulle skrevet om alt vi har lært ville jeg kunne skrevet i evigheter - så det lar jeg heller være. Men i korte trekk kan jeg med hånden på hjertet si at jeg aldri i hele mitt liv har lært så mye på så kort tid. Dette er en fantastisk reise som jeg er så heldig og få dele med så mange utrolige gode mennesker!

I dag hadde vi test i økende lengder, kjempe gøy! "Økende lengder" vil nok for mange høres litt gresk ut, men om det er en trøst - så gjorde det det for meg å.. Men testen gikk kjempe bra og jeg ser frem til en ny demo i morgen! Med nye utfordringer og morsomheter!

Håper alle har hatt en strålende dag!


CAMILLA


Drømmeyrket

Postet av Camilla den 27. Aug 2015

For hver dag som går innser jeg bare mer og mer hvorfor dette er drømmeyrket. Det er så utrolig gøy, men samtidig et veldig krevende yrket, noe jeg liker utrolig godt. Vi lærer så ufattelig mye på bare en dag. Dette er virkelig noe av det morsomt jeg har drevet med!

I dag var det fortsettelse på klipp. I går startet vi med horisontale inndelinger, noe som gikk bra etterhvert. Men i dag derimot, hvor vi skulle klippe med konkave inndelinger, gikk det ikke så bra. Det å få til inndelingene tok sin tid, men også klippingen. (under ser dere bilde av forskjell på horisontal og vertikal inndeling) Men med god hjelp av læreren satt også det på slutten av dagen!

Jeg ser frem til en ny dag med klipping i morgen, før test på tirsdag!!

hallo.jpg


CAMILLA


Inspo braids

Postet av Camilla den 26. Aug 2015

























CAMILLA


Allerede?

Postet av Camilla den 26. Aug 2015

I dag var dagen kommet, vi skulle begynne å klippe!! Dagen i dag startet også med demo, men i dag på helform klipp. Alt så så lett ut når læreren gjorde det. Henne fikk de rette inndelingene og de rette linjene på klippen med en gang. Når vi selv skulle begynne var det langt i fra så lett. Bare det å dele inn håret riktig og få rette og rene inndelinger tok lang tid. Men når det endelig satt var et på tide å klippe. Jeg trodde virkelig ikke det skulle være så "skummelt", men det var det faktisk. Heldigvis var det bareden første lille delen av håret som var skummel, også gikk det seg fort til. Pirking måtte til for å virkelig få det til å sitte.

Alt i alt har dette vært en utrolig spennende dag og jeg ser frem til dagene fremover hvor det bare blir mer og mer av klipping. Kjempe spennende!


IMG_2301.jpg
CAMILLA




En ny reise har begynt

Postet av Camilla den 21. Aug 2015

Som jeg har skrevet i overskriften - en ny reise har begynt. Det har allerede gått 2 uker av de 6 månedene jeg skal tilbringe tiden min på hos Adam og Eva skolen. Allerede har jeg lært utallige ting og jeg er superfornøyd over egne resultater.

For å fortelle litt kort om de to første ukene så startet jo denne reisen mandag 10 august. Ingen kjente hverandre når klokken tikket 10:00, men etter bare noen timer var mange allerede fått praten til å gå! Den første uken var det teori og vi hadde vår første teori prøve allerede mandag denne uken. Dette var en tung uke med mye vanskelig stoff, men vi alle kom oss gjennom den med et smil om munnen!

Denne uken har vi hatt litt mere praktisk. Som sagt hadde vi prøve på mandag, men allereder på tirsdag startet vi med demo opprulling og oppsett. Når vi så på Ruth (læreren våres) gjøre dette så det så lett ut og det var på onsdag vi selv skulle prøve det samme. Jeg kan jo si så lite som at jeg og partneren min, Kristine, brukte litt over 3 timer på å sette ruller i et hode. Det tok sin tid, men etter mye om og men ble det nå et resultat. På torsdag var det oppsett, også dette så så enkelt ut når Ruth gjorde det, men nei.. Vi startet og det tok lang tid før vi i det hele tatt skjønte hva og hvordan vi skulle gjøre det. Men etterhvert kom det seg å det ble nå et ganske så fint resultat!



Opprulling av meg og partneren min, Kristine. Bildet tatt selv.


Svinekammen min. Bildet tatt selv.





Min lokketopp oppsett. Bilde tatt selv.



Også en siste flette!

Dagen i dag har gått med på å øve på helformføn og rundbørsteføn. Dette var også nokså vanskelig som alt det andre, men etter mye nok trening kommer det seg nok!




Her er et bilde underveis på helformføn.


Dette har vært to utrolig morsomme og spennende uker. Jeg ser frem til å videre fortelle dere om erfaringer og opplevelser i løpet av skoleåret!