Unngå brusete hår på den store dagen

Postet av Adam og Eva Paléet den 15. Mai 2017

"Hvilke produkter skal jeg ha i håret onsdag morgen for å unngå at det blir brusete utover en lang 17.mai-dag med fuktig vær og regn?"


Det spørsmålet har jeg fått flere ganger nå og her følger et par tips.

Uansett hvilken styling og frisyre du har tenkt å gå for er det viktig å preppe håret på riktig produkter så resultatet holder en hel dag. Dette gjelder oppsatt hår så vel som løst, både krøller og glatt.

For optimalt resultat start med en primer i håndkletørt hår. F.eks. Redken Pillow Proof Primer. Denne er varmebeskyttende til både føning og varmeverktøy og gir maksimal hold for resten av produktene du skal bruke etterhvert.

Fordel deretter en fuktighetsgivende anti-frizz krem i hele håret, men unngå å få for mye i røttene hvis du ønsker en frisyre med mye volum. Redken Frizz Dismiss er et godt alternativ.

Til fint nordisk hår

Til grove hår

Bruk deretter ønsket stylingprodukt utifra ønsket sluttresultat.

Volumskum med hold er et godt alternativ til frisyrer som skal være rene/polerte/klassiske, mens til et mer tilfeldig og rufsete resultat fungerer en saltvannsspray supert.

Redken GUTS volumskum


Redken Fashion Waves saltvannsspray

Nå er det bare å føne, krølle, rette, flette, sette opp, gjøre hva du måtte ønske med håret ditt og du vil få et godt og holdbart resultat.

Siste finish og en viktig faktor for unngå at håret bruser seg opp igjen utover dagen er hårspray.Forsegl frisyren og ha gjerne med en "travel size" i veska under dagen.

Redken Quick Dry 18 er en all-round hårspray med godt hold og fuktighetsblokker.


Da ønsker jeg dere en riktig god 17.mai på vegne av Team Adam og Eva Paleet!


//COLOMBO



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.