ÅPENT HUS

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 11. Mar 2021

Vi ønsker at du som ny søker og kanskje ny elev her hos oss skal få muligheten til komme på besøk! Vi har derfor ÅPENT HUS hver ukedag frem mot sommeren. Her vil du kunne få omvisning av våre store lokaler, spørre de spørsmål du sitter inne med og vi kan veilede deg fra drøm til virkelighet! 

Book inn ønsket dag og tidspunkt via denne mailen: skolen@adamogeva.no. Slik at vi kan sørge for godt smittevern.


Hvorfor velge Adam og Eva skolen?

Mulighetene er mange hvis du velger å være elev hos oss. Hos oss får du grundig og oppdatert undervisning, samtidig som du får rom til å utvikle din egen stil. Vårt ønske er å gi elevene våre erfaring med å jobbe som frisør så tidlig som mulig.

En frisørutdanning hos oss krever ingen tidligere utdanning eller erfaring innen faget. Det holder å ha gjennomført grunnskolen.

Vi tilbyr både dagkurs (6mnd) og kveldskurs (11mnd - deltid) med oppstart tirsdag 10.august.


Motivasjon og interesse for faget

Frisøryrket handler om mye mer enn det å klippe hår. Det handler også om å holde seg oppdatert på de nyeste trendene, det å vite hvilke nye produkter som har kommet på markedet og hvilke nye og innovative løsninger som gir kundene dine det resultatet de ønsker seg.

Har du motivasjon og interesse for faget? Ja, da vil vi komme i kontakt med deg! Du behøver ingen tidligere erfaringer med frisørfaget for å søke hos oss.


Søk i dag!

Synes du frisørfaget høres interessant ut? Søk hos oss i dag! Har du spørsmål er det bare å ta kontakt! Adam og Eva Skolen har rullerende inntak med oppstart to ganger i året, januar og august. 

 
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc