Frisør Aker Brygge

Er du på jakt etter en frisør på Aker Brygge, men usikker på hvem du skal velge? Da bør du komme innom Adam og Evas salong på Aker Brygge.

BESTILL TIME

Anerkjente frisører

Vi er anerkjent både nasjonalt og internasjonalt for vår banebrytende posisjon i faget og motebildet i over 40 år. Mange norske og internasjonale frisører har jobbet eller jobber hos oss, og vi sier at vår styrke ligger i innovasjon, kreativitet og faglig dyktighet samt kvalitet og individuell behandling.

BESTILL TIME
RING 22 83 66 08

Dyktige frisører på Aker Brygge

Vi er en gjeng dyktige, profesjonelle og hyggelige frisører på Aker Brygge som passer på at du vil få en deilig og behagelig opplevelse. Vi vet at det er en luksus for mange å kunne gå til frisøren, derfor vil vi både ivareta resultatet og opplevelsen slik at du kan senke skuldrene og slappe av. Motebildet forandrer seg hele tiden, og med vår faglige kompetanse er vi nøye med å alltid være oppdatert på det nyeste innen frisørfaget.

 

Adam og Eva er stolte sponsorer av Oslo Runway 2018, i tillegg til at vi er nominert under alle kategoriene i Årets Frisør 2018.

Powered by: Bloc