En ny reise har begynt

Postet av Camilla den 21. Aug 2015

Som jeg har skrevet i overskriften - en ny reise har begynt. Det har allerede gått 2 uker av de 6 månedene jeg skal tilbringe tiden min på hos Adam og Eva skolen. Allerede har jeg lært utallige ting og jeg er superfornøyd over egne resultater.

For å fortelle litt kort om de to første ukene så startet jo denne reisen mandag 10 august. Ingen kjente hverandre når klokken tikket 10:00, men etter bare noen timer var mange allerede fått praten til å gå! Den første uken var det teori og vi hadde vår første teori prøve allerede mandag denne uken. Dette var en tung uke med mye vanskelig stoff, men vi alle kom oss gjennom den med et smil om munnen!

Denne uken har vi hatt litt mere praktisk. Som sagt hadde vi prøve på mandag, men allereder på tirsdag startet vi med demo opprulling og oppsett. Når vi så på Ruth (læreren våres) gjøre dette så det så lett ut og det var på onsdag vi selv skulle prøve det samme. Jeg kan jo si så lite som at jeg og partneren min, Kristine, brukte litt over 3 timer på å sette ruller i et hode. Det tok sin tid, men etter mye om og men ble det nå et resultat. På torsdag var det oppsett, også dette så så enkelt ut når Ruth gjorde det, men nei.. Vi startet og det tok lang tid før vi i det hele tatt skjønte hva og hvordan vi skulle gjøre det. Men etterhvert kom det seg å det ble nå et ganske så fint resultat!Opprulling av meg og partneren min, Kristine. Bildet tatt selv.


Svinekammen min. Bildet tatt selv.

Min lokketopp oppsett. Bilde tatt selv.Også en siste flette!

Dagen i dag har gått med på å øve på helformføn og rundbørsteføn. Dette var også nokså vanskelig som alt det andre, men etter mye nok trening kommer det seg nok!
Her er et bilde underveis på helformføn.


Dette har vært to utrolig morsomme og spennende uker. Jeg ser frem til å videre fortelle dere om erfaringer og opplevelser i løpet av skoleåret!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.