The Science of TEN

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 31. Mai 2017

Med ti av verdens mest luksuriøse ingredienser gjør TEN-serien til Alterna underverker med håret ditt! Produktene er laget med en avansert og effektiv formula for å gi dramatiske resultater og ekstraordinært hår.
Produktene passer for alle hårtyper, er sulfatfrie, fargebevarende, balanserende og næringsrike for håret - Alterna oppfyller målet med å skape produkter med resultater!

Hos oss på Aker brygge får du nå et supert tilbud på disse produktene, når du kjøper shampo og balsam fra TEN får du nemlig med kuren i samme serie på kjøpet, som har en verdi av 788,-!!


Produktene inneholder fargebevarende ingredienser, Caviar's aldringskontroll og ekstrakter fra arabisk kvae med aromatisk duft, afrikansk kakaotre, bulgarsk primrose, marrokansk såpetre, oljer fra hvitt trøffeltre, druefrø, solblom og hyaluronsyre, så her har de virkelig plukket ut litt av hvert for å få frem det beste i håret!

I en supersøt innpakning får du nå disse i salongen, perfekt som en gave til noen du er glad i før sommeren med klor og saltvann til å slite på og tørke ut håret!

//HanneUt på reisefot?

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 24. Mai 2017

Skal du ut å reise, eller bare vil få med deg en super deal? Til kun 159,- får du nå L’Oréal Professionnel's favoritt, nemlig hårsprayen Infinium i reisestørrelse når du kjøper samme hårspray i orginal størrelse!


I et unikt tospann har L’Oréal samarbeidet med den franske motedesigneren Vanessa Bruno; kjent for sitt tidløse, feminine design og sofistikerte detaljer med naturlige farger. Hennes design er inspirert av den urbane og uavhengige kvinnen, men også den mer drømmende kvinnen. Siden oppstarten i 1996 har merkevaren Vanessa Bruno vokst til å bli et internasjonalt high-fashion designer brand.

Tilbudet varer til salongen går tom, så her lønner det seg å være raskt ute med å få med seg en liten redning i vesken!

// HanneGratulerer til Jeanette!

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 23. Mai 2017

God tirsdag!

Forrige uke bestod vår kjære Jeanette alle testene til Adam og Evas internopplæring for ferdigutdannede frisører, og i går var det duket for internvisning her på salongen!

Med fem modeller har Jeanette gjort en kjempefin og inspirerende visning som passer bra til årstiden vi er inne i nå, nemlig sommer med temaet "beach look".Under temaet har hun lagt fokus på tekstur, duse farger og at det skal være et naturlig og avslappet resultat på modellene.Resten av uken vil vi legge ut bilder med en nærmere titt på modellene på vår instagramkonto @adamogevaakerbrygge, stikk innom hvis du er nysgjerrig på noe av det Jeanette har gjort, og følg oss gjerne for flere oppdateringer fra vår hverdag!

// Hanne, Adam og Eva Aker BryggePowered by: Bloc