Linns Internvisning

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 11. Des 2014

I går var det klart for Linn's Internvisning!

Internvisning er finalen på alle testene i opplærlingen som alle lærlinger i Adam og Eva skal gjennomføre.

Linn bestod alle sine tester lenge før tidsfristen!
Hun valgte Game of Thrones som tema for visningen. Hun ble vurdert av to faglige ledere i Adam og Eva og stod med glans! Hun hadde også stålkontroll gjennom hele arbeidet og visningen. Det var Marte Østensen fra Grønlandskvartalene og Ida Skipsfjord fra Nedre Slottsgate som stod for den fantastiske makeupen. Det var en utrolig flott, godt gjennomført og inspirerende visning! Vi på brygga er mega stolte av vår kjære Linn. Vi gleder oss bare til fortsettelsen, og se henne blomstre videre!


Her er et lite bilde dryss fra "Game of Thrones"

Enjoy!!


- Kisses Jannicke


1 Kommentar

"RED CARPET" BY JANNICKE

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 5. Jun 2014

Vår lærling Jannicke har nå bestått hele intern opplærlingen og alle testene i Adam og Eva. Siste oppgave på listen var internvisning som hun hadde tidligere.Internvisning er en visning der du kan velge tema og hvordan du vil gjøre det, som holdes i salongen der man inviterer de man ønsker. Internvisning holdes etter man har bestått alle tester i Adam og Eva sitt opplærlings sytem. Det skal også oppfylles visse krav. Samt at det må komme en faglig leder som dømmer sammen med faglig leder fra salongen der internvisningen holdes. Der man får bestått eller ikke bestått.


Temaet Jannicke valgte for sin visning ble "RED CARPET". Hun hadde totalt 4 modeller. En av hennes prioriteringer for denne visningen var å gjøre en forskjell på modellene. Hun ønsket og vise hvor mye hår kan bety, gjøre med deg som person og ikke minst hvordan du føler deg! Derfor hadde hun da printet ut bilder av modellene før underveis og etter bilder som hun viste oss.

Her er noen bilder fra visningen:


For timebestilling hos Jannicke, ring: 22 83 66 08.3 Kommentarer