DENSIFIQUE!

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 2. Mai 2014

Hei!

For dere der ute som savner "et par ekstra hår" på hodet. 

Så har Kerastase det ultimate  produktet for deg. Dette er en behandling som skal gå over 3 måneder. Og da er du lovet minst 1800 nye hårstrå på hodet. I en pakke er det 30 små ampuller. Du skal dosere 1 ampull i hodebunnen hver dag frem til det er gått 3 måneder.

For maksimalt utbytte har kerastase også kommet med et hårbad, kur, og skum i samme serie som Densifique. Vi annbefaler deg også å bruke Initialiste, som er et produkt man også skal påføre i røttene som går inn og styrker de nye hårstråene fra bunnen av, slik at de ikke skal knekke på veien.Du lurer kanskje på hva Densifique gjør og hvorfor dette virker? Kort fortalt: Du har flere hårstrå på hodet som blir liggende i en hvile fase som aldri gror ordentlig ut. Håret er innom 3 faser før det vokser ut. Men det er ikke alle hår det skjer noe med, men som bare blir liggende på vent, og dette er helt normalt. Densifique kick starter disse hårstråene og får dem ut. Dermed vil du da få mere hår på hodet.

Kom gjerne innom salongen for mere info om produktene og dems virkning.

TLF: 22 83 66 08
For timebestilling trykk HER

- JannickeQuickFix

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 7. Nov 2013

Har du det travelt? Eller er du kanskje ikke så glad i å bruke mye tid på håret? Vel,vi har en løsning! Redken har nylig lansert en ny styling serie som skal påføres i tørt hår, det vil si rask og enkel styling for nettopp deg! :)Vi på brygga har blitt spesielt glad i denne herligheten, "ruffle up14"


foto: artaemini


Du trenger en "pekefinger" mengde til å begynne med (ta mere om ønsket), fordel produktet godt i hendene dine for så jobbe det inn i hodebunnen din. Du vil straks merke at håret løfter seg fra hodebunnen, du kan også jobbe produktet videre i lengdene for mer tekstur.
foto: artaemini


Du er velkommen til oss på akerbrygge for hjelp og valg av riktig produkt for akkurat ditt hår og behov :)
-Arta.Emini-