The Science of TEN

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 31. Mai 2017

Med ti av verdens mest luksuriøse ingredienser gjør TEN-serien til Alterna underverker med håret ditt! Produktene er laget med en avansert og effektiv formula for å gi dramatiske resultater og ekstraordinært hår.
Produktene passer for alle hårtyper, er sulfatfrie, fargebevarende, balanserende og næringsrike for håret - Alterna oppfyller målet med å skape produkter med resultater!

Hos oss på Aker brygge får du nå et supert tilbud på disse produktene, når du kjøper shampo og balsam fra TEN får du nemlig med kuren i samme serie på kjøpet, som har en verdi av 788,-!!


Produktene inneholder fargebevarende ingredienser, Caviar's aldringskontroll og ekstrakter fra arabisk kvae med aromatisk duft, afrikansk kakaotre, bulgarsk primrose, marrokansk såpetre, oljer fra hvitt trøffeltre, druefrø, solblom og hyaluronsyre, så her har de virkelig plukket ut litt av hvert for å få frem det beste i håret!

I en supersøt innpakning får du nå disse i salongen, perfekt som en gave til noen du er glad i før sommeren med klor og saltvann til å slite på og tørke ut håret!

//Hanne


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.