THE SCHOOL!

Postet av Jannicke Maløya Torland den 10. Mar 2014

Hei hei og god mandag!


i dag tenkte jeg å blogge om den flotte Adam og Eva skolen. Og eventuelt hva som gjør den så spesiell og bra! Jeg har fått tatt litt bilder av skolen selv og de som driver den til daglig.

Adam og Eva er en  privat skole som varer i 6 md. Vi har troen på intensiv læring. Lærerene på skolen jobber ute i salong daglig, de er oftest bare en dag på skolen å resten i salong. Det gjør at lærerene på skolen er oppdaterte og dyktige faglig. Adam og Eva har også sitt eget opptak for lærere der man må sende inn søknad og komme på audition.


På Adam og Eva skolen vil du bli undervist og i teori. De legger også vekt på farge, farge teknikk, klippe teknikk og struktur omforming.

Man går igjennom alle klipper på dukker, og etterhvert starter man med modeller og kunde dager, slik at man får kjenne mere og mere på frisør yrket og hvordan det fungerer i salong.


De har høst semester og vår semester. 


De har prøve eksamen der man får gått igjennom ordentlig slik at du er klar til eksamen. 


Adam og Eva har også vunnet prisen for Best Continento Academy frisør skole!
Fra høyre: Ninka K. Bjerknes - Faglig leder. Silje H.Gulliksen - Daglig leder.Jeg har selv gått på Adam og Eva skolen og kan annbefale den på det varmeste og sterkeste! Så om du tenker å bli frisør er dette skolen å gå på! For søknad og mere info kan du trykke på denne likenAdam og Eva skolen


- Kisses Jannicke

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Jannicke Maløya Torland