CURLS WITH FLAT IRON #2

Postet av Jannicke Maløya Torland den 2. Mai 2014

Hei og god fredag!


Beklager mitt lille fravær på bloggen, men det er bedre sent enn aldri!

Som lovet skal jeg i dag vise dere "Hollywood" krøller med rette tang. Jeg fikk bruke min flotte kollega Tine. Jeg brukte ca 8 min på å krølle hele hennes hår.Først vil jeg vise dere produktene jeg brukte:
Redken - Irson Shape 11:Dette er en varmebeskyttende spray med god hold faktor. Den er helt super! Jeg bruker denne vær gang jeg skal ut på et lite "eventyr" og gjerne vil krøllene og stylingen skal holde dagen/natten lang! Da varer krøllene helt til neste dag når jeg våkner igjen. Da kan jeg bare gre litt i dem, eventuelt gjøre en liten reecap på et par som ikke har holdt seg godt nokk å så er jeg klar igjen men krøller! Helt fantastisk er den!


Redken - Force ful 23:

Dette er en tørr hårspray med godt hold, samt at den hjelper til med å holde unna fukt fra håret. Slik at det ikke skal falle fra hverandre så lett. Helt super hårspary! Man kan spraye lag på lag for å få det til å sitte veldig godt eller bare litt, alt etter hva man ønsker. Det jeg kanskje liker best med denne hårsprayen er vell at dagen etter så kan man gre det ut uten at man føler at håret er fullt av hårspray/lim. Og dermed forme en annen frisyre.

 
Her er litt bilder underveis, skal prøve å forklare dere så godt jeg kan.Dette er håret til Tine før vi krøllet det.


Som dere ser på bildet over skal håret rundt en hel gang på den ene siden av gjernet. Altså: ta ut et stykke hår, hold rettetangen vannrett og klem den på håret og vri den rundt en hel gang slik at det ser ut som på bildet over. pass på at det håret du holder i kommer på under siden og ikke over siden når du drar den utover for å lage krøll. Da krøllen kan bli litt "feil" om man ikke har det håret som stikker ut på under siden. (lengst mulig ned mot bakken om dere forstår?)


I front kan det være fint om du har litt lugg eller noe som er kortere mot annsiktet å bare vri den en halv gang eller mindre slik som vist på bildet over. Tine Hadde noe kortere hår i front mot ansiktet å da valgte jeg å gjøre det, slik blir det mest "naturlig" syntes jeg.
Her ser dere krøllene etter at de er krøllet ferdig. Og her sprayer jeg over med hårspary, på alle sider. unden i fra og oven i fra.


Og her ser dere da det ferdige resultatet! Etter at jeg har latt håret hvile i 5 min, og der etter gredd det ut med naturbørste som jeg har avbildet lengre opp. Det ble smashing!


Håper dere likte dette, og at det kan hjelpe dere i helgen og eventuelt til 17 mai!


Tips, triks og viktige huske regler for best mulig resultat:

- Straks du har krøllet ferdig en krølle, ikke rør den. Da den fortsatt er varm og kan omformes, det betyr at om du tar i den for mye kan den miste spensten og bli slakkere. 

- Når du er ferdig med å krølle håret, spray godt med hårspray fra alle vinkler, unnen i fra ved nakken og oppå, slik at håret får spray på seg fra alle sider. La dette tørke i 5 -10 minutter slik at krøllene også får avkjølt seg ordentlig. På den måten vil krøllene holde lengre. 

- Skulle det oppstå problemer med den ene seksjonen, at den ikke krøller seg like fint som resten. Hopp over den og fortsett, så lar du den hvile å tar den helt til slutt. Det pleier å funker. 

- I dette innlegget valgte jeg å bruke den normale størrelsen på rette tangen. Om du ønsker kan du selvfølgelig også bruke stor rette tang, altså den som er bredere, men da vil krøllene bli større og slakkere. Ikke fullt så spenstige som de jeg har gjort over. Men da en noe mere naturlig look. Kjempe fint det også!

- når du krøller må du være bevisst på hvilken vei du vrir tangen, på Tine valgte jeg å lage prinsesse/hollywood krøller å det er da typisk at krøllene går ut i fra ansiktet på begge sider. om du ønsker samme look, så deler du håret i to bak og vrir rette tangen ut fra ansiktet på begge sider. Det kan også være fint å gjøre annen hver inn og ut for en noe mere messy/tilfeldig look.

- Det er også helt klart finest etter min mening å gre gjennomm krølllene med en natur børste eller bare med hendene, får å ikke få den spagetti-krølle-looken.

- Man trenger heller ikke dele av osv. bare ta litt å litt hår. Pass på å ikke ta for mye da det kan gjøre det vanskeligere og krøllen kan bli slakkere.
 
- Det skal også nevnes at man må øve på denne tenikken, men  når du har den inne tr det deg toppen 10 min! Jeg bruker 7 - 10 min på mitt hår. Og det er ganske mye lengre enn Tine sitt!
- Kisses Jannicke


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Jannicke Maløya Torland