Terje

Postet av hilde lise berglund den 23. Jan 2015

Uke tre på skolen er allerede over. Vi har fått utdelt saks og dukkehode og hatt to dager med klipp! Jeg skal ikke kjede dere med detaljer rundt dette, annet enn at vi alle driver og klipper en bob, noe dukken min ikke er spesielt beigeistret for... HEN er nemlig en primadonna ved navn Terje som synes det er forkastelig å ha en frisyre som ikke heter Terje. Jeg har flere ganger prøvd å forklare hen at bob ikke er Bob (som i navnet), men derimot en klipp som er hele lengder: f.eks at alt håret er klippet ned til skuldrene uten at det er gradert. Jeg aner ikke om jeg nådde frem til Terje - hen sier ikke så mye.

Man skulle tro at det er enkelt å klippe av alt håret i nøyaktig samme lengde over alt, og det er det jo, hvis man ikke bryr seg om småting som at det må være likt over alt da...

Jeg har brukt en hel skoledag på å få det nesten likt (noe jeg naturligvis synes var innafor) men Terje ble snurt og Anne Lise (læreren) var overbærende.

Heldigvis får jeg prøve et par ganger til på å få en perfekt bob før testen på onsdag - kryss fingrene for Terje og meg!

Terje og meg
Saksen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra hilde lise berglund