Det har tippa for Terje!

Postet av hilde lise berglund den 9. Feb 2015

Verdens deiligste mandag startet med en.. tja, litt spesiell hårklipp: Like lengder heter den og er i sannhet akkurat det. Like langt hår på hele hodet - klippet i 90 graders vinkel. Som når håret står til alle kanter, enten fordi du har klippet deg i 2002, eller fordi du har gnidd hele hodet med en ballong. Litt merkelig med andre ord. Hvis alt håret ligger ned, blir det en god, gammeldags hockey.
Vel - jeg klippet Terje i overnevnte sveis og oppdaget til min store overaskelse at hen blir mer og mer lik Bruce Jenner! Er ikke så sikker på om jeg liker det.

Nuvel! Andre del av skoledagen var mye mer spennende med foredrag av selveste Lars Eriksen Eitran, veldig inspirerende :), og så hadde vi en Blogg event hvor det ble delt ut ei litta diplom, blomster og produkter til en av mange fine studentblogger.. Og jeg var så heldig å "vinne" denne gangen. Terje mistet hodet (the irony!) fullstendig og forlangte at hele premien gikk uavkortet til hen! Jeg kunne ikke annet enn å love på tro og ære at i bytte mot at jeg fikk ta et lite bilde av premien og late som den er min, så skal Terje få en hel portrettserie av seg selv etter at jeg har farget og klippet hen for siste gang.
Vi får se da vettu.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra hilde lise berglund