MAKE IT STICK!

Postet av Jannicke Maløya Torland den 17. Jan 2014

Hei hei!

I dag tenkte jeg å tipse dere om min oppskrift på krøller og bølger på langt hår. Gjerne også for de som har veldig glatt hår og føler at stylingen går bort med en gang. 

Det er nok flere som føler at jo lengre hår, jo dårligere sitter stylingen dere har gjort. Utrolig kjipt å bruke mye tid på stylingen og i løpet av et par timer så er den så godt som borte. Jeg har derfor testet dette på flere. Jeg har selv også langt å tykt hår og krøllene eller bølgene jeg lager kan jeg våkne opp med neste dag også! 

Dette er min "oppskrift" på å få stylingen til å sitte!

Under kommer bilder av produktene og en beskrivelse av produktet, samt små tips som er viktig å huske på underveis når man holder på. 
(Alle produktene jeg viser til kan du få kjøpt hos oss på Adam og Eva Aker brygge.)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


1. Iron Shape 11 - Redken
Dette er et varmebeskyttende produkt. Det beskytter håret mot slitasje fra varmeverktøyet som du bruker i håret. Det er også en "hold faktor" i dette produktet. "Hold faktor" er noe som bidrar til at når man omformer håret til krøller så hjelper den på å holde formen. 

Bruk:
Denne kan føles noe seig. (Det er ikke farlig, den sliter ikke på håret for det.)
Dette produktet kan du spraye håret godt inn med. Spray den inn i håret når håret er helt tørt. Brukt godt med produkt. Og start å style krøller/bølger.2. Control Addict 28 - Redken
Dette er en hårspray som tørker raskt. Den har godt hold. Spray denne over til slutt der du har stylet og laget krøller/bølger. Sørg for at du får sprayet overalt, under & over. La dette tørke uten å ta i håret.


3. Ruffle Upp 14 - Redken
Dette er et tørt produkt. Det er nesten som saltvanns spary på boks, som man bruker som siste finsih for at håret skal sitte. Man kan fint droppe denne, men om man eventuellt ønsker noe mer fluffy og messy krøller så er denne veldig fin. Den kan også brukes i hodebunnen for mer volum.  


4. Støv av Adam og Eva
Støv er et pudder/dust produkt som gjør håret trått slik at håret vil holde lengre. Denne kan du bruke istedet for Rufle Up eller du kan bruke begge to om ønskelig. Denne kan brukes i røttene for løft og volum eller i lengdene for å få et "stort hår". Den kan matte håret noe, men den blir ikke "grå" i håret for de som har mørkere hår!
Tips underveis!

- Når du krøller håret, ikke rør krøllene. Ikke dra i dem og ikke ta i dem. Da kan de miste spensten sin og eventuelt holde kortere.

- Bruk godt med produkt.

- Når du er ferdig og går over med hårspray, la håret hvile og hårsprayen tørke helt inn. Vent 5 til 10 minutter før du grer i det slik at håret har blitt kaldt. Når håret er kaldt har det låst seg slik du har formet det ved hjelp av varme verktøy.

- Unngå å bruke styling produkter over dette som oljer og glans spray. Da de inneholder stoffer som motvirker hårspray og tørre produkter som man bruker ved styling av krøller. Som da kan gjøre at krøllene faller fortere ut. 


Om du lurer på noe, kom innom salongen på Adam og Eva Aker Brygge eller ring etter meg på 22 83 66 08. Så skal jeg hjelpe deg om du skulle være i tvil.

Jeg har både stylet håret til fler med langt tykt hår og med veldig glatt hår. Og får høre at krøllene holder en hel aften:)

- Kisses, Jannicke!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Jannicke Maløya Torland