GET THEM CURLS UNDER CONTROL!

Postet av Jannicke Maløya Torland den 22. Jan 2014

Hei hei og god Onsdags formiddag!

I dag tenkte jeg å ta for meg og fortelle/skrive litt om krøller, naturlige krøller. Det har seg slik at de fleste med krøller har håret oppe i strikk 90% av tiden. Fordi de ikke føler de har god nokk kontroll på krøllene sine.

Krøller er oftest mye tørrere naturlig enn et rett hår. Et tørrere hår kan da for øyet se mere brusete og noe mere slitt ut. Det er da viktig med ordentlige produkter, og ikke minst riktige produkter. Det kan også være viktig å variere litt på produkt bruk, håret kan bli mettet og dermed kan du føle at produktet "slutter å vikre".


Under kommer det bilder og navn på produkter samt forklaring på bruk og om produktet.
Dette er mine annbefalinger. Det star også punkter nederst som er noe av det viktigeste å huske på og eventuelle tips. Jeg har heller ikke tatt fo rmeg alle produktene I krølle serien. Jeg kan eventulet komme tilbake til dem senre om det skulle være innteresse for det.

1.Curvaceous shampoo - Redken
Dette er en shampoo i krølle serien til Redken. Denne føles noe mer kremaktig og skummer kanskje ikke så mye som alle andre shampoo`er.Shampooner to ganger for å få håret helt rent. Frste gangen får man ikke fjernet alt skitt, så generelt vil folk føle at det skummer bedre ande gangen man vasker håret.2. Curvaceous Curl Dive Kur - Redken
Dette er en krokke kur fra krølle serien til Redken. Denne skal brukes etter shamponering. Man kan tenke at shampoo åpner skjellaget og kuren skal inn og conditioner er med på å hjelpe å lukke kjellaget. I krølle serier er det ofte mye fuktighet det er satt fokus på. Da krøller er ofte tørrere enn annet hår som nevnt lengre oppe. Hvor ofte du skal bruke denne bør du rådføre deg med din frisør. Det er også lurt å kure det hos frisøren etter som vi har litt mere intense kurer som går dypere inn. Og der etter kure det gjevnlig hjemme. Jeg for øvrig syntes at kuring av krøllete hår er et must generelt sett.3. Curvaceous Condition - Redken
Denne conditionen er også mere kremete i consistensen. Som resten av serien her er det selvsagt mye fukt i den. Det som er så bra med denne conditionen er at etter bruk i dusjen så kan man ta i denne om en leav in. Man skal helst ikke ta den kunn i som en leav inn, helst ha i condition først og der etter skyll den ut for  best mulig effekt. Når du tørker håret, ikke rist å bust i håret. Vær rolig på hendene å bare klem ut vannet ved hjelp av et håndkle. Slik at man ikke "stresser" håret og fremkaller brus.4. Curvaceous Full Swirl - Redken
Dette er en krølle krem. Den er spesielt til tørre krøller og er med på å roe ned og kontrollere krøllene samt og samle dem til fine definerte krøller. Hele serien til Curvaceous er pleiende. Så når du broker denne tilå style, pleier den også håret og gir fukt! Det som er viktig å huske på nå er å virkelig bruke tid på å fordele produktet I håret. ta godt med produkt og del håret I flere inndelinger/seksjoner å ta for deg hver seksjon/inndeling. Pass på å fordele produktet godt. Denne kan brukes I fra bunn til spiss. Jeg annbefaler å holde deg litt unna bunnen. Den kan brukes I bade tørt og vått. Jeg annbefaler å ta den I vått. Da jeg føler den trekker best inn og gir best ytelse I vått. Men gjerne ta den først i vått og så litt I tørt.5. Loose Endings - Redken
Denne skal brukes i tørt hår.
Dette er også en type krem produkt som er til siste finish.Denne skal kunn brukes i spissene. Denne er til å samle og definere spissene. Når du tar i denne så bruk denne litt og litt. Og for del den godt. Bruk litt og litt å bruk tid på å jobbe deg gjennom håret. om du ikke ønsker så mye volum kan du gått dra litt å krøllene når du tar i denne. For å strekke på den å få håret til å bli "lengre".
(Disse produktene er annbefalt generelt, men du bør helst høre med din frisør eller oss på Adam og Eva Aker brygge for hjelp til å finne de riktige produktene til akkurat ditt hår.)

Tips, råd og viktige punkter å huske på:

- Bruk ordentlige produkter og rådfør deg med din frisør hvilke du bør bruke.
- Når du tørker håret ved bruk av håndkle, ikke bust eller rist håret. Vær rolig på hånden og bare klem rolig ut vannet.
- Bruk godt med produkt å bruk god tid på å fordel produktet godt I håret.
- Gjerne ta produkter som kan taes i våttt hår, i vått hår.
- Helst ikke gre håret  med verken finger eller børste når du har stylet ferdig og det er tørt. Gjør det heller da før du går i dusjen eller eventulet i dusjen når du har i balsam eller kur. (annbefaler før, fordi håret er sterkest i tørr tilstand.)
- Om du skal tørke håret ved hjelp av føner, må du bruke defuser. Og når du bruker den, hold den helt i ro. Ikke lag noen bevegelse da dette kan skape frizz/brus.
- Det annbefales også å bruke føner og en defuser for best mulig definerte og spensite krøller. (Eksempel bilde under.)Føner, defuser og produktene får du tak i her hos oss på Adam og Eva Aker brygge.


Dette er mine tips av mine egne erfaringer. Om du lurer på noe eller trenger hjelp, er du velkommen til å ringe meg på salongen TLF 22 83 66 08. Eller ta turen innom salongen!

Kisses Jannicke

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Jannicke Maløya Torland