GOTTA LOVE IT!

Postet av Jannicke Maløya Torland den 24. Jan 2014

Hei dere!

I dag tenkte jeg og tipse dere om et flott produkt! Hva passer vell bedre enn et lite helge tips på en fredag?

Jeg har mange favoritt produkter. I helger regner jeg med det er flere som søker volum i håret, om det er til en litt festligere annledning eller en rolig kveld.

I dag er det STØV fra Adam og Eva som står i fokus. Jeg er selv svart i håret og har testet mange "pudder"/dust og tørr shampoo'er. Det er svært få jeg kan bruke, ettersom at håret mitt blir lyst eller grått i bunn. Jeg oppdaget da STØV - Adam og Eva.

Denne brukes til å få volum i håret, men den kan også fungere som en tørr-shampoo. Jeg personlig elsker dette produktet! Det er lett å vakse ut, den blir mer eller mindre ikke synlig i bunnen om man er ganske mørk i håret og den fungrer utrolig bra til å redde en dag på farten der du ikke rekker å vaske håret. Den blir heller ikke seig som man kan føle med andre typer produkter av denne slag.Bruk og tips:

Det kan være lurt og ikke ta av hele "klister" lokket etter du har skrudd av korken. Slik at du har mere kontroll over påføringen av produktet. 

Start ved å drysse produktet i skillen, der etter tar du litt hår med ca 1 cm+ løfter opp å drysser under der også, gjenta dette ca 3 ganger. (Dette kommer da ann på om du skal ha håret ned eller ei.) 

Denne kan også brukes i lengdene for litt røffere look.

Lett å vaske ut og blir ikke seig.

Skaper godt volum og tak i håret, samt at den ikke forsvinner i løpet av dagen/kvelden!

Kan også brukesherrer for mere hold og textur!

Jeg annbefaler dette produktet på det varmeste! Og STØV - Adam og Eva kan du få kjøpt hos oss her på Adam og Eva Aker brygge!

GOD HELG!

- Kisses Jannicke

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Jannicke Maløya Torland