OSLO TREND 2014 - KRISTINE VIKSE

Postet av Jannicke Maløya Torland den 4. Feb 2014

Hei dere og god morgen!


I går var jeg som tidligere nevnt på Oslo Trend (tidligere var det Oslo Fashion Week). Vi var flere team. Jeg var på teamet til Lars Eriksen Eitran. Og vi stylet for Kristine Vikse.


Det var utrolig gøy, jeg var helt i hundre i hele går. Det er bare noe med det å være backstage og jobbe sammen som et team med en helt fantastisk team leder og ikke minst alt man lærer!


Vi gjorde en lett luftig og naturlig styling i går. Der ble det tatt i bruk marcell tenger til å krølle opp håret, der etter gredde vi det ut med hender å børster. Det var utrolig fint! Jeg tok som lovet masse bilder. Så de kommer under.


Enjoy!
Koser oss under jobbing!

 

Vi ble intervjuet av denne flotte damen!Det kokte litt og var masse folk backstage!Noen andre modeller som gikk for Baron von Bulldog!Dette var også for Baron von Bulldog!Redken sponset oss med produkter til stylingen som alltid!Her er en av modellene vi har stylet på håret, som her får litt makeup!Denne flotte spreke damen gikk for Baron von Bulldog!Backstage!Baron von Bulldog og Lars Eriksen EitranBaron von Bulldog!Is skulptur, OT - Oslo Trend!

For flere bilder av visningen til Kristine Vikse kan du gå på www.oslotrend.no
- Kisses Jannick

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Jannicke Maløya Torland