BRAID!

Postet av Jannicke Maløya Torland den 17. Feb 2014

Hei hei!


Nå var det en liten stund siden sist, men her har det gått i ett med jobb. Så nå har jeg utrolig mye flott og dele med dere de neste dagene! Så følg med videre!

Her om dagen testet jeg ut en "ny flette" som er enkel og noe man selv kan gjøre! Jeg gjorde det på min flotte kollega Ingrid Monge. Denne kan virkelig alle få til. og den blir super kul og man kan lage mange å lage et type oppsett eller bare en. Alt etter hva man matte ønske.


Jeg tok selvfølgelig litt bilder til dere
og litt step by step bilder. Så de kommer under her. Jeg gjorde først en og så et par og til slutt mange som et oppsett bare for å vise dere litt alternativer.


Da kjører vi på!

Først starter man med en helt vanlig flette med 3 passèer.


Når du har flettet ut så langt du klarer så bruker du hendene dine til å  holde i kun en av de tre adskilte hår tustene i fletten mens i  den andre hånden holder du de to andre. (Pass på at du ikke fletter for stramt da det kan gjøre det noe vanskeligere.) Der etter skyver du de to du holder i den ene hånden oppover mens du holder igjen i ev av hårtusetene med den andre hånden slik jeg har begynnt å gjøre på bildet over.
Slik vil den se ut etter at du har gjort det over. Og da er det bare å feste den med pins klyper strikk eller hva enn du måtte ønske.

Under kommer litt bilder fra det ferdige resultatet.

Håper dere likte det! Jeg syntes i værtfall det ble kjempe kult! Bruk fantasien å gjør det på din måte eller som jeg har vist over.- Kisses Jannicke

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Jannicke Maløya Torland