PARTY HAIR!

Postet av Jannicke Maløya Torland den 21. Feb 2014

Hei og god fredags kveld!

i dag har jeg fikset min fine venninne Monika på håret. Hun skal nemmelig ut på en aldri så liten festlig kveld. Det er kanskje greit med litt innspirasjon på styling fronten nå i helgen, om man skal noe spessielt.

Jeg syntes for øvrig det er aldri så pent med håret opp som ned. I dag ble det en svak fikseflette med en heste hale. Den noe mere messy varianten. Håper dere liker det og blir innspirert. 

Og folkens! Det trenger verken være innviklet eller ta så veldig lang tid. Med de rette produktene og en god plan så er du gått på vei til noe som gjerne ser avansert og fab ut!

Under kommer bilder av det ferdige resultat og bilder av produktene.

Jeg brukte:

STØV - Adam og Eva. Et volum pudder som kan brukes som både tørrshapoo og i røttene for volum samt lengder for å gi en røffere textur. 
Force ful - Redken. En god å sterk hårspray som er veldig tørr som da hjelper til at håret ikke klapper så fort sanmen.
Powder Bluff - Kérastase. dette er en veldig lett tørrshapoo. Super flott i lengder og røtter uten at den blir for seig eller grå.
Spray á Portér - Kérastase. dette er en noe lettere saltvanns spray. God å føne på får p få mere tak i håret for dere som sliter med veldig glatt hår samt å spraye rett på får å få bevegelse.


2 Kommentarer

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Jannicke Maløya Torland