Favoritter til nordisk hår

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 23. Feb 2017

God torsdag!

Nå som været er så skiftende kan det være greit med produkter som kan hjelpe oss på veien. Været er skiftende mellom 5 varmegrader og sol, til 5 kulde og vind. Dette gjør at håret den ene dagen kan det være tørt og elektrisk, og den neste er det fett.

Etter en stund i salongen har vi fått testet ut litt forskjellige produkter, og etter anbefalinger fra de andre frisørene virker Caviar til å kunne bli vårt nye favorittmerke! Alle produktene er fri for parabener, sulfat, gluten og syntetiske farger, noe som kan være veldig betryggende for mange.



RAPID REPAIR SPRAY - er en vitaminrik finishspray med UV-beskyttelse som tilfører liv, glans og fuktighet til håret. Rapid repair spray er et leav-in treatment med stylingeffekt for tørt og skadet hår, og kan brukes gjennom hele dagen.


FULL-BODY VOLUME CRÈME - denne kremen gjør det enkelt for deg og stylet håret ditt som du vil, med fantastisk volume. Denne styling kremen gir en boost til råttene i håret ditt, og gir langvarig volume med medium hold og en naturlig finish!


BLOWOUT CRÈME - lag en slank, glatt finish til din stil med denne Blowout Crème. Den fuktighetgivende formelen gir glans og glød til ditt utseende. Frizz elimineres og tørketiden blir redusert. Denne beskytter også håret ditt mot varmeskader.


CC CREAM - bidrar til å gi deg hår som er mykt å ta på og virkelig føles som om et er så bra som det kan få blitt. CC Cream er et mirakuløst leav in-produkt som gir deg 10 fordeler i bare ett enkelt trinn. Det gir eksperthjelp med fuktighet, glans, glatthet, mykhet, UV-beskyttelse, håndterbarhet, styrke, anti-brudd, varmebeskyttelse og hold, denne kremen brukes alene eller under andre stylingprodukter.


//Team Brygga


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.