THEM EYEBROWS!

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 28. Jun 2014


Hei!

I dag tenkte jeg at vi skulle ta for oss øyebryn. 
Øyebryn har i store deler vært veldig viktig langt tilbake i tid, for å skape et visst utrykk og gjøre annsiktet komplett.

Jeg personlig syntes at velstelte og formet bryn er noe av det viktigste ved et annsikt. Man kan skape mange looks og utrykk ved hjelp av øyebryn.

Jeg fårstår at for mange er øyebryn veldig utfordrende, da ikke alle er bryn er like enkle å stelle.


Men jeg skal prøve så godt jeg kan å gi dere mine tips og erfaringer. Dere er også hjertelig velkommen for å bestille time til forming av bryn hos meg!


Tips:

Jeg annbefaler oftest å farge brynene, ikke fordi at du nødvendigvis skal ha mørkere bryn. Men for å forme dem. Fordi oftest opplever jeg at der brynet er høyest er hårene ganske mye lysere. Og derfor får å skape formen best mulig er det da lurt å farge dem.

Bryn og annsikts former er veldig individuelle, så jeg annbefaler oftest at man følger sin naturlige form så langt det lar seg gjøre, men det er også lov til å jukse litt så lenge det passer deg og ditt annsikt!

Jeg annbefaler de aller fleste å bruke skygge og ikke blyant/penn da det blir mest naturlig. Man kan også skape veldig markerte bryn med skygge, bare pass på at du har godt "verktøy" for det.

Alle kler å ha velstelte markerte bryn, det er bare forkjellig fra hvor markerte, hvor mørke og hvilken form de har!

-  Jeg annbefaler sterkt at man får brynene farget/ formet hos en salong der de gjør dette. Da farge valg til din hud tone og ditt hår er viktig for at brynene skal bli flottest mulig.

-  Om du har vært å formet dem hos en proforsjonell er det lurt at du 1 - 2 ganger i uken napper litt på dem selv, slik at du ikke mister formen helt.

-  Når du fyller inn brynene eller sminker litt på dem annbefaler jeg å bruke en skygge i front. Da det kan bli veldig hardt å markert om du bruker penn i front. (front, nærmest inn mot nesen.)

-  Et tips til dere som skal ha sorte bryn, er å tegne med en penn ytterst og noe i midten med en mørk brun penn, får så å gå over med en sort skygge. Da blir det ikke så hardt å man føler at man ikke får sprit tusj bryn.

-  Et annet lite tips fra meg er, om du har bryn som vokser rett opp i front så kan du klippe dem. klipp dem bare tvers over. Slik at du lager en linje som går inn å passer videre med resten av brynet. Jeg annbefaler deg ikke å klippe noe mere i brynet enn kunn i front, da det kan bli hakkete og ujevnt!

-  Jeg annbefaler å bestille time til forming av bryn hos en som har gjort dette en del før slik at du får en "god start" og kan fortsette derfra selv eller forme dem regelmessig. 


Jeg slenger med noen bilder under her som viser litt hva bryn har å si i et annsikt samt hvilke uttrykk de kan gi deg!


For mere tips og hjelp må du gjerne stikke innom salongen å slå av en hyggelig prat med meg, Jannicke! Eller ring salongen å book time hos meg for forming av bryn. TLF 22 83 66 08


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.