BRAID DONUT - HOW TO

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 4. Sep 2014

Hei!


I dag tenkte jeg å tips dere om et aldri så lett styling tips jeg kom over på nettet!
Dette kan alle klare og dette er virkelig gjort på en to tre! Denne kan passe perfekt nå i høst på de dagene håret ditt er helt uregjerlig eller om du ikke orker å ha det hengende ned å slenge!


Jeg kaller den for Donut-fletten! og vi skal sammen gå gjennom den step by step!


Dette trenger du:

- Donut, dette er valgfritt! Da det kommer ann på hvor stor du ønsker at dotten skal bli eller hvor mye hår du har.

- Gummi strikk, lyse til lyst hår og mørke til mørkt hår.

- Lus/Spenner, lyse til lyst hår og mørke til mørkt hår.

- Produkter: Pudder/dust it + Hårspray

Som dere ser på bildet øverst startyer dere ved å lage en heste hale ca på kronen som vist på bildet eller der dere måtte ønske.


Flett flere vanlige 3 rads fletter. gjerne mellom 4 - 8 stk. 


Så får en litt mere messy look og noe mere tilfeldig dra godt i flettene slik som på bildet (Ikke vær redd for å ødelegge fletten, dra godt! jo mere jo bedre!). Et lite tips er å bruke et pudder produkt på flettene som vil gjøre det enklere å dra i dem å få dem mere messy. Min favoritt er STØV fra Adam og Eva.

Deretter begynner du bare å plassere flettene rundt om på kryss å tvers! Fest dem med Lus/spenner. Har du valgt å bruke donut så pass på at du får dekket overalt slik at den ikke synes igjennom. (Som nevnt over vil du få en større dott ved bruk av donut og mindre dott uten.)


Spray litt med hårspray for å forsegle håret. Og TA DAAA! Så har du en annerledes sveis! Å så enkelt som det var! Dette kan bli en vinner nå i høst på de dagene der håret ikke hører etter og det kan være like greit å sette det opp! 


Lykke til! 


- XOXO Jannicke
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.