CLOUD NINE

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 4. Sep 2014

Hei!


Nå som vi går mot høst og mørkere tider kan det være lett og ikke ta seg tid på morgen kvisten til å få håret på stell. Enten det er brusete og stort eller rett og flatt. Mannen som lagde GHD som står for Good hair day, kom for en liten tid tilbake med en ny serie rette tenger samt krøll tenger og varm ruller. Nemmelig Cloud Nine.

En rette tang kan være til stor hjelp for en "quick fix" på morningen. Det er så viktig å føle seg vell vær eneste dag!
Her er mine tips og grunner til hvorfor jeg annbefaler at de fleste av oss har en rette tang!

* Lær deg forskjellige måter å krølle håret ditt på ved hjelp av rette tang, og når du først får teknikken inn tar det deg toppen 10 min! Selv med det tykkeste og lengste håret. Trenger du hjelp til dette er det bare å stikke innom oss på brygga så hjelper vi deg gladelig.

* Du kan også lære deg å lage bølger med rette tang! Dette går også veldig mye raskere enn ved hjelp av en bølge tang! 

* Har du bustete, flokete eller frizzy hår er rettetangen perfekt! Da den punkterer bort luften som gjør at håret ditt blir for stort. Eller smidig gjør håret ditt om det er helt på bærtur med floker!


* og sist men ikke minst det er så enkelt så lenge du får lært deg alle disse teknikkene skikkelig! Håret blir blankt og mykt! Det er utallige måter å bruke en rette tang, ikke la fantasien stoppe deg! :)Cloud Nine blir solgt i alle Adam og Eva's salonger.
Kom innom oss for tips, hjelp og veiledning!


- XOXO Jannicke
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.