Velkommen til Aker Brygge!

Postet av Adam og Eva Aker Brygge den 4. Jul 2013

Det har skjedd en del endringer på brygga i det siste, så vi tenkte å oppdatere kundene våre litt.

Her er en oversikt over hvem som jobber her, og litt om hva hver og enkelt har gjort tidligere:

Linda

Linda er Senior Art Director. Hun har vært lærer på Adam og Eva Skolen, har jobbet mye med styling og er faglærer på Aker Brygge. Linda har nå utviklet seg videre som Redken fargespesialist (Redken Certified Haircolorist).

Arta


Arta er Senior Art Director. Hun er akademikonsulent og har jobbet som lærer på Adam og Eva Skolen. Har jobbet på L'Oréal- huset, og vært med på å lansere Pureology. Arta har jobbet på Aker Brygge siden 2007.

Jan- Einar

Jan- Einar er Senior Art Director. Han har jobbet innenfor Adam og Eva i 15 år. Har jobbet mye med styling, har jobbet som lærer på Adam og Eva Skolen og er akademikonsulent. Jan- Einar har blitt kåret til årets frisør 2007, 2010, 2011 og 2012. Han har nå utviklet seg videre som Redken fargespesialist (Redken Certified Haircolorist).

Tone

Daglig leder på Adam og Eva Aker Brygge. Senior Art Director. Tok svennebrevet i 1994, ble årets frisør 2006 og årets daglig leder i 2008. Har jobbet som Redken- konsulent og som lærer på Adam og Eva Skolen. Tone er Redken fargespesialist og jobber også som sensor i frisørfaget.

Sunniva

Sunniva er Art Director. Hun har jobbet på Adam og Eva Arkaden i syv år, og på Aker Brygge i seks år. Sunniva har jobbet mye utenfor salong, og har blitt kåret til årets frisør.

Oddmund

Oddmund er Art Director, og jobber fast som konsulent hos Redken. Han har jobbet som lærer på Adam og Eva Skolen. Oddmund er også Redken fargespesialist (Redken Certified Haircolorist).

Lene

Lene er Senior Stylist, og har jobbet i Adam og Eva i to år, men tok svennebrevet i 2004. Lene jobber i salong, og jobber også freelance som make- up artist.


Ingrid

Ingrid er Senior Stylist. Hun var ferdig på Adam og Eva Skolen desember 2009, og begynte å jobbe på Aker Brygge januar 2010. Ingrid jobber en del med styling utenfor salongen.

Jannicke

Jannicke er Junior Stylist. Hun ble ferdig på Adam og Eva Skolen juni 2012. Begynte å jobbe på Aker Brygge mars 2013.


1 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.